Alles moet weg // Over het IJ Festival – 10 juli 2019

Woensdag 10 juli 2019
Aanvang 19.00 uur
Voltentuin, Asterweg 26
Meer informatie en kaarten

Een avond vol vuil-vertellingen en debat over de voorstelling Alles Moet Weg van Sanne Nouws/ Mugmetdegoudentand in en om Palais Récup van Frank Alsema, kennisvrije deskundige in circulair bouwen. Palais Récup is een bijzonder zelfbouwhuis voor circulair wonen, ondernemen en ontmoeten in Buiksloterham, waarin circulair als manier om anders met energie en water om te gaan en andersom ontwerpen centraal staat én zeer zichtbaar is.

Na de voorstelling Alles Moet Weg volgt een programma dat aanhaakt bij thema’s van de voorstelling als verzamelen, opruimen en recupereren. We onderzoeken de centrale vraag in de voorstelling “Hoe kunnen mens en ding liefdevol samenleven?” Verwacht een ontmoeting met de makers, bijzondere sprekers, oude media en muziek. Kijk voor meer informatie op www.overhetij.nl.

Fotografie Bart Grietens en Gabriela Hengeveld